BRASA is ontwikkeld op basis van vele voorgangers en hun fouten, samen met enkele specialisten zijn  we tot een ultiem concept gekomen die aan alle behoeftes voldoet in de branche van outdoor cooking je kan roken,grillen,blancheren,koken,opwarmen,bakken en flamberen,de mogelijkheden zijn oneindig . Onder genot van een drankje,buiten zijn bij het warme vuur en samen de heerlijkste gerechten klaar maken.

De exclusieve Brasa barbecue is zeer veelzijdig met een schitterend stijlvol design waarbij alle toebehoren inclusief in de prijs zijn inbegrepen , het ontbreekt je aan niets !

De kegelvormige vuurschaal met brede kook&grill-rand wordt vanuit het midden verwarmt door een gezellig houtvuur of gloeiende kolen, de warmte gaat vloeiend vanuit het midden naar buiten waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft waardoor uw zeer veelzijdige gerechten kunt maken. Rondom de vuurschaal is het heerlijk warm waardoor u elk seizoen heerlijk buiten kunt koken.

 BRASA is outdoor cooking in stijl


Het functioneel kunstwerk past perfect in elke omgeving en combineert het buitenleven met schoonheid, warmte, gezellig koken, heerlijk eten en samen zijn. Snel verandert de barbecue van pronkstuk naar een gastvrije plek voor culinaire avonden met vrienden en familie of groot buitenfeest. Ook voor frisse avonden is de BRASA behaaglijk te gebruiken, de warmte straalt ruim vier meter rondom het vuur.