De huid wordt gereinigd van elke vreemde make-up, parfums en oliën. Daarna wordt het gepatenteerde Carbon Lotion zachtjes in gemasseerd op de te behandelen zone .

Bij de tweede stap wordt gebruik gemaakt van het lasersysteem, een die is ontworpen om voorzichtig en nauwkeurig de carbon lotion te verwijderen . De carbon fragmenten worden verdampt en de oppervlakkige buitenste laag van dode huidcellen wordt verwijdert , tegelijkertijd vernauwen en krimpen de poriën. De laser peeling is een snel en eenvoudig middel om gelaatsverjonging te stimuleren

Na uw behandeling die ongeveer 20 minuten duurt wordt je gezicht verder behandelt met de nodige verzorgingscreme’s en eventuele ampullen met vitamine-C rijke antioxidanten. Cosmetica kan slechts een dag later worden aangebracht.

De diepte van resurfacing is 25 micron en heeft het effect van diverse oppervlakkige peelings zoals microdermabrasie ( heeft het effect van 7 sessies van dermabrasie)

Hoewel u misschien verbetering ziet na de eerste sessie worden optimale resultaten bekomen na vijf sessies met 7 dagen ertussen daarna een 6 maandelijks onderhoud voor optimaal blijvend resultaat

Voordelen :

Grove poriën verminderen

Vermindering van de vette huid

Clearing van acne zonder med’s bij volwassenen en tieners

Gele / bruine vlekken vervagen of verdwijnen

Verhoogde Skin Tone en Textuur

Litteken verminderen

Voordelen van de Carbon Peel voor Acne

Vermindert kans op acne littekens

Elimineert de noodzaak om comedonen

tegelijkertijd richt P. acne bacteriën en krimpt de Talgklier

Normaliseert huidcel gelaagdheid (Overmatige verhoorning)

Vermindert talg en wartel maat 30%

Vermindert de grootte van de cysten, pukkels en acne knobbeltjes

kostprijs :

150€ per sessie (kuurvorm van 4 weken 600€ + 1 gratis )