Voor wie allergisch is
Bij dunne of geen bestaande wimpers
Bij wie de make-up gedurende de dag vervaagd of uitloopt
Wanneer u contactlenzen of een bril draagt
Bij last van van tranende ogen
Bij alopecia
Als u veel sport
Met Permanente make-up verfraait u de uitstraling van de ogen. Dit creëren we door tussen de wimper haartjes een kleur te pigmenteren. Het oogt natuurlijk en de oogopslag wordt voller.. Uw ogen zullen er altijd mooi uitzien, u hoeft zich geen zorgen meer te maken over uitgelopen make- up
Het creëren van een eyeliner is de makkelijkste manier om uw ogen een mooie uitstraling te geven. Samen met u nemen we de tijd om de kleur en de vorm van de eyeliner te bepalen. Wilt u alleen een lijntje boven of liever boven en onder de ogen, de keus is aan u. Subtiel en natuurlijk of breder voor een meer dramatisch effect.
Onder eyeliner
Onder het oog wordt een subtiel randje gecreëerd waardoor de ogen sprekend worden.

Boven eyeliner
Om uw oogopslag mooier en intenser te maken. Deze behandeling is geschikt voor elke leeftijd. Uw ogen zullen sprekend en intenser overkomen. Het is bijna onmogelijk om zelf een eyeliner tussen de wimper haartjes te tekenen. Met permanente make up is dit wel mogelijk. Meestal wordt er gekozen voor diep zwart of warm zwart.
Natuurlijke boven en onder eyeliner
Zoals de behandeling van de boven eyeliner, alleen dan in combinatie met een onder eyeliner. Deze kan eventueel in een andere kleur worden aangebracht. Er zijn verschillende technieken waaruit gekozen kan worden en er een natuurlijke tot een meer zichtbaarder resultaat ontstaat.
Brede boven eyeliner
Met deze eyeliner benadrukt u de oogopslag. De vorm van het oog kan enigszins worden gecorrigeerd. Hierdoor ontstaat er een liftend effect van de ogen. Kleine ogen kunnen optisch groter lijken.
Extra brede boven eyeliner in combinatie met een onder eyeliner
Bent u meer een voorstander van een duidelijk aanwezige eyeliner dan kunt u hiervoor kiezen. De boven eyeliner zal duidelijk aanwezig zijn terwijl de onder eyeliner subtiel zal worden aangebracht.
Gekleurde boven eyeliner
Nadat er eerst donkere eyeliner in de wimper rand is aangebracht kunt u ook nog een extra kleur aanbrengen tegen de bestaande eyeliner. De natuurlijke kleur van uw ogen zal nog intenser en sprekend worden
Smoky eyes
De donkere eyeliners worden meer uit geschaduwd naar de buitenkant van het oog waardoor je de smoky eyes verkrijgt,dit is de sterrenlook