Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
 
 
 
De Nd:YAG laser geeft lichtimpulsen met een zeer hoge energie-intensiteit af. Deze energie wordt wel opgenomen door de oppervlakkige vaatjes, maar niet door de omringende huid. Door de warmte gaan de bloedvaatjes kapot waarna het lichaam ze vervolgens zelf opruimt.
Na de behandeling kleuren sommige adertjes donker op .Dit is een teken dat de behandeling geslaagd is.De vlekjes verdwijnen in enkele dagen .

 

 

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

 

Tijdens dit consult bekijkt de huidtherapeute of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met de Nd:YAG Laser. Ook zal zij vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Zij kan dan aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn. U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt een datum vastgelegd  .

 

 

Laserbehandeling neus                € 125,-

Laserbehandeling wangen, vanaf           € 175,-

Laserbehandeling gelaat of decolleté, vanaf      € 225,-

Laserbehandeling gelaat + decolleté, vanaf       € 325,